top of page
Fotograf

© Bo Bennergård

friesian stallion

© Petra Lönnqvist

Jag bor i Stockholms skärgård med min man, två hundar och två katter. Jag började fotografera semi-seriöst runt 2016-2017, och tog klivet som egenföretagare under 2021. På fritiden tränar jag och tävlar aktivt med mina två hundar, Snö och Storm, i agility. Jag satsar ganska högt och ska starta mitt första SM under 2023!

 

Förutom hundsport är jag såklart en passionerad hästtjej, och har ridit sedan jag var 6 år gammal. Jag har aldrig haft en egen häst men har ändå tävlat och tränat mycket i dressyr.

Det roligaste jag vet är att fotografera stora, internationella ridtävlingar. Det var faktiskt min dröm när jag var liten, och nu känns det helt fantastiskt att jag lever det livet. Förutom ridsport älskar jag alla mina fotouppdrag, men självklart står häst- och hundfotograferingar mig varmast i hjärtat.

Mitt mål är att utvecklas varje dag och överträffa mig själv i varje fotografering – och det har jag lyckats med hittills! Ja strävar efter ett naturligt resultat där ändå min stil syns. Speciellt mina actionbilder från olika ridtävlingar hyllas av alla som ser mina bilder och jag älskar att fånga ett riktigt speciellt ögonblick.

Jag ser framemot alla nya fotoprojekt och tar gärna tag i alla nya utmaningar och uppgifter.

 

I speak English – Puhun myös suomea

World wide booking. Ask for an offert!

bottom of page