top of page
Sök
  • Rosita

Sweden International Horse Show 2021Äntligen var det dags! Sweden International Horse Show. Som jag har längtat. Hela veckan innan kände jag ett pirr i magen som jag inte känt på ett tag. Min absoluta favoritshow var nära!


I år hade jag flera spännande uppdrag under helgen. Som vanligt fotograferade jag för min stammiskund, den finska hästtidningen RIDE!. Det skulle bli artiklar på Ben Maher, Jessica von Bredow-Werndl samt Henri Ruoste, så jag hade fokus på att få bra bilder på dessa tre. Sen uppdaterade jag även tidningens Instagram-flöde och stories.Ett uppdrag som jag såg enormt mycket framemot var att fotografera för en av Cathrine Dufours sponsorer. Så under Saab Top10-klasserna var jag på plats i god tid, inte bara för att jag älskar dressyr.

Nu har jag fortfarande mycket jobb kvar med att redigera bilder, även om mycket är redan färdigt. Och jag längtar redan till nästa år!

61 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page