top of page

Hund- & hästporträtt

 

Fotografering är en stor passion för mig. Jag är känd för att skapa dynamiska och intressanta bilder, framförallt inom ridsporten men jag fotograferar även hästporträtter, hundar, bröllop, barn, gravidbilder, natur och egentligen allt möjligt.

 

Fine art

Vi täcker in en fotografering med mörk bakgrund för mer detaljrika bilder som verkligen står ut. Location: Dörröppning eller nedsläckt stall/ridhus räcker. Extra bilder utöver de som ingår i respektive paket: 270 kr.

30 minuter

TIDSÅTGÅNG FOTOGRAFERING

4 bilder

 

ANPASSADE FÖR SOCIALA MEDIER

Pris: 1500 kr

IMG_8309.jpg
IMG_0259.jpg

Minipaketet

 

30 minuter

TIDSÅTGÅNG FOTOGRAFERING

7 bilder

 

ANPASSADE FÖR SOCIALA MEDIER

Pris: 2400 kr

Stora paketet

 

60 minuter

TIDSÅTGÅNG FOTOGRAFERING

12 bilder

 

ANPASSADE FÖR SOCIALA MEDIER

Pris: 4000 kr

IMG_5607.jpg

Viktigt att tänka på

  • Bilderna levereras anpassade för webben och sociala medier (längsta sidan 2048 px). Jag vill kunna garantera högsta möjliga kvalitet på utskrifter och förstoringar gjorda av mina bilder och dessa beställas via mig.

  • Behöver ni en fotograf till ett större evenemang, boka en längre fotografering eller önskar att det ingår flera bilder kontakta mig för offert. Är ni flera på samma stall som vill boka en fotografering ihop (minst 3 st) kan jag också skräddarsy ett paket och pris för er.

  • Var på plats och gör alla förberedelser i god tid så hinner vi med allt. Fotograferingen börjar vid den tidpunkt som är bokad i förväg, se till att vara färdig då så du hinner förbruka hela din bokade tid.

  • Läs instruktioner och tips inför beställning av fotografering samt vilka förberedelser du bör göra inför fotograferingen HÄR. Här kan du läsa information om bokning.

  • Alla priser är inklusive moms. Företaget är godkänt för F-skatt.

  • Ersättning för resa tillkommer vid enkelresa över 2 mil från Gustavsberg/Värmdö, 35 kr per påbörjad mil.
     

Beställningar och förfrågningar skickas via mejl.

Avbokning ska ske senast 48 h innan avsatt tid.

bottom of page